onsdag 25 februari 2009

Bolivia

Oj, vilken om bak man har nu efter sju timmar pa en hastrygg. Nu nar hojdsjukan har slappt har det uppkommit en ny krampa som inte gar att bota med koka-te.

Vi befinner oss just nu i sodra Bolivia, narmare bestamt i Tupiza, en liten stad som inte liknar nagot annat som vi tidigare sett. Staden ligger omsluten av hoga berg i olika farger, bla, roda, gula, svarta och grona och har inte en asfalterad gata. Det kanns langt ifran en vasterlandsk stad.

Idag har vi som tidigare namndes ridit bland bergen och sett naturen har runt Tupiza. Det har varit valdigt haftigt men det hela borjade ganska nervost eftersom varken Joel eller jag kan rida. Forst trodde vi att det var nagon form av skamt nar en trettonarig pojke presenterade sig som var erfarna guide, men icke. Det visade sig att han jobbade pa dagarna och gick i skolan tre timmar pa kvallarna. Hur som helst gick allt bra och vi hade en superharlig dag dar vi nastan ensamma red fram i ett vildavastern-landskap som inte liknar nagot annat. Som lite kuriosa kan vi tala om att det var har som filmen om Sundance Kid spelades in.

Imorgon drar vi ivag pa en fyra dagars tur till bl.a.gejsrar och varldens storsta saltoken. Det ska bli mycket spannande och vi kommer formodligen inte att vara kontaktbara forran tidigast pa sondag. Ha det bast dar hemma!

1 kommentar:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera