fredag 23 januari 2009

Idag blir det snorkling!

Nu har vi precis atit frukost och vantar pa att himlen ska spricka upp. Vadret ar fortfarande inte pa topp men idag har vi bestamt oss for att ta en battur som stannar pa fem av de vackraste stallena pa on och dar ska vi snorkla och forhoppningsvis se jatteskolpaddor och definer. Vi far val se!



Det ska bli kul att rora lite pa sigoch fa se mer av on, aven att det ar jattemysigt har i Abraão sa ar det ju inte sa stor och eftersom vi tillbringade hela gardagen har sa kanns det som vi har sett det mesta.



strand nara Abraão
Maten ar iallafall toppen har, de ar grymma pa fisk och skaldjur och olen och caipirinhan ar ocksa mumma! Igar at vi pa en restaurang som hade sina bord mitt pa stranden med endast ljuslyktor och slingor i traden som ljus. Mysigt och romantiskt!

3 kommentarer:

  1. Ah, låter som ni har det riktigt gött! Riktigt känner hur det börjar rycka i resetarmen med =)Restaurang på beachen lät inte dumt alltså, shit ja. Själva ligger vi i fejd med kilroy förtillfället, strulat sig rejält med flygningarna de hade bokat´in oss på, men men, det styr sig. Snart ses vi i Argentina iallafall, längtar som fan, men sköt om er till dess och ta hand om varandra!

    Jäkligt kul att ni lägger upp bilder!

    Puss puss!

    SvaraRadera
  2. Jag lovar, jag är inte avundsjuk.

    SvaraRadera
  3. Anders: Ja, livet ar gott! Snart ar nik ivag ni med. Vad har hant med flygningarna? kommer ni losa det eller?

    Ha det toppen!

    kram kram

    SvaraRadera